Min indkøbskurv

Returnering og ombytning

For retur venligst vælg en af de følgende links:

Returpolitik

Der er 14 dages fuld bytte- og returret på alle varer, gældende fra den dag De modtager varen/e. Send venligst en mail, med oplysninger på ordre/faktura nummer varen/e De gerne vil bytte eller returnere ved brug af fortrydelsesretten.
Som forbruger har De nu 14 dage til at meddele os at De fortryder købet og herefter 14 dage til at sende det retur. De kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal FIBOdanmark ApS lave en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger og om det er muligt. En evt. værdiforringelse vil blive fratrukket af udbetalende beløb til Dem. Nævn venligst grunden til fortrydelsen af købet, da det vil hjælpe os med at forbedre vores service.
For en hurtig behandling af henvendelsen, bedes De venligst at påføre ordre og/eller fakturanummer og klargøre mest muligt om Deres ønske. I tilfældet af varen ikke kan ombyttes til en ønskede størrelse, farve og eller en anden vare, giver vi straks tilbagemelding, efter vi har tjekket varelageret.
Vi giver en tilbagemelding på status om Deres ønske om ombytning eller returnering snarest muligt. De får en tilbagemelding indenfor 24 timer i hverdage og op til 48 timer i weekender og helligedage.
Når vi har modtaget varen og registreret returneringen, samt kontrolleret varens tilstand, refunderer vi beløbet inklusiv evt. forsendelsesomkostninger (kun hvis disse blev opkrævet ifm. købet) til Deres konto og sender en statusmail herom.
Forsendelsesomkostninger i forbindelse med vareretur bliver dog ikke refunderet. Vi gør opmærksom på at retur eller ombytningsvarer altid skal sendes med Post Danmark, GLS eller DHL forsendelsesservice. Ved at ombytte eller retur bedes De venligst at vedlægge ordresedlen eller en kopi af fakturaen, så vi hurtig kan identificere købet.
De kan indgive reklamation af varen ved at udfylde kontaktformularen under menuen Kunderservice - Kontakt os
Ved at logge ind på Deres ordrehistorik inde www.fibocph.dk, kan De altid finde de aktuelle ordreleveringer samt fakturaer forbundene deres konto.
Pakker sendes retur på egen regning, med mindre købet er foretaget under speciel kampagne eller tilbud, hvor der er specificeret gratis fragt for levering/ombytning/returnering. Varer der returneres ufranko eller på efterkrav, nægtes modtagelse og beklageligvis må betragtes som ej returneret.

FOR RETUR | RETURNERINGS ADRESSE
Fibodanmark ApS
Salbjergvej 41
DK-4620 Havdrup
Danmark