Min indkøbskurv

Levering og leveringsbetingelser

HANDELSVILKÅR

I det følgende afsnit kan du finde relevant information i forbindelse med din handel på www.fibocph.com.
Derudover er du altid velkommen til at rette alle henvendelser til vores kundeservice på info@fibocph.dk, som vil besvare Deres mail snarest og senest inden for 24 timer.
Fibodanmark ApS gør opmærksom på, at handlen på www.fibocph.com foregår i overensstemmelse med købeloven og aftalelovens afsnit om fjernsalg.
Finder du ikke den information du søger og/eller har spørgsmål i forbindelse med handlen, så er De altid velkommen til at kontakte os.

PRISER OG KORREKTURFEJL
Priser angivet på www.fibocph.com er inklusive moms, som udgør 25 % i Danmark.
Der tages forbehold for eventuelle pris- eller korrekturfejl på www.fibocph.com.

LEVERING OG LEVERINGSBETINGELSER
Efter vi har modtaget og behandlet Deres ordre, pakken bliver sendt fra vores lager. For god ordens skyld, kontrollerer varen grundigt, inden den pakkes til afsendelse. Det gøres med henblik på at undgå nogen form for ubehagelige situationer for kunderne. Når vi har sikret, at varen er i orden og fejlfri, gøres den klar til levering.
En ordre indgivet inden kl. 12.00 i hverdagen, bliver pakket og sendt samme dag.
Leveringstiden er 2-5 hverdage. Der gælder sære leveringsfrister i søgn – og helligedage.
Pakker i Skandinavien leveres af vores samarbejdspartner DHL og GLS.
Når du handler på www.fibocph.com, er der gratis levering på ordrer der overstiger et vist beløb, i Danmark gælder det for varer for pris over DKK 399,-. (information om leveringsomkostninger ligger på 40 kroner). Returnering og/eller ombytning er således også gratis i Danmark, hvis købssummen er over de DKK 399,-
Ordningen gælder kun for leveringer og returneringer i Danmark (undtaget Bornholm, Færøerne og Grønland).
Fragtpriser for levering af ordre udenfor Danmark bliver automatisk beregnet på onlineordreformularen. Fornægtelse af at modtage pakken eller udeblivelse af afhentning, ikke betyder at De har returneret pakken og dermed forvente at pengene bliver overført til Deres konto.

BETALINGSMÅDER
Vi har valgt at tilbyde en bred betalingsmuligheder for vore kunder, som vil gøre det nemt at gennemføre et køb på www.fibocph.com.
Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, eDankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Der bliver ikke pålagt gebyr i forbindelse med betalingen. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne overdraget til fragtpartneren for levering.

REFUNDERING
Når vi har modtaget varen og registreret returneringen, samt kontrolleret varens tilstand, refunderer vi beløbet inklusiv evt. forsendelsesomkostninger (kun hvis disse blev opkrævet ifm. købet) til Deres konto og sender en statusmail herom.
Forsendelsesomkostninger i forbindelse med vareretur bliver dog ikke refunderet. Vi gør opmærksom på at retur eller ombytningsvarer altid skal sendes med DHL e GLS eller PostNord forsendelsesservice til:

FIBODANMARK ApS
Salbjergvej 41
4622 Havdrup
Danmark

Ved ombytte-eller retur bedes De venligst at vedlægge ordresedlen eller en kopi af fakturaen, så vi hurtig kan identificere købet.
Medsend altid en note i returpakken om hvilken vare De ønsker at bytte til, samt hvilken størrelse og/eller farve De i stedet ønsker.
Ved at logge ind på Deres ordrehistorik inde www.fibocph.com, kan De altid finde de aktuelle ordreleveringer samt fakturaer forbundene deres konto.
Pakker sendes retur på egen regning, med mindre købet er foretaget under speciel kampagne eller tilbud, hvor der er specificeret gratis fragt for levering/ombytning/returnering.

Varer der returneres ufranko eller på efterkrav, nægtes modtagelse og må beklageligvis betragtes som ej returneret.